• hrefsttocht

Herfst Tocht Ermelo, 10 september 2022

Elk jaar in september organiseert VWV Ermelo de Herfst Tocht Ermelo.

Liefhebbers van het sportieve fietsen kunnen kiezen uit 3 afstanden, te weten 80, 100 of 135 km. Alle afstanden zijn volledig uitgepijld. De 100 en 135 km doen onder andere de Hoog Buurlose Heide en de heidevelden rondom Elspeet en Uddel aan. Prachtige vergezichten, vooral als de heide, zoals te verwachten is, volop in bloei staat.

Ook de heuvelachtige stukken van de Noord-West Veluwe worden meegenomen in het parcours, middels bekende heuvels als de Aardhuisweg en de klim naar Hoog Buurlo. De 135 km knoopt er nog een lus aan vast, waarbij de Knobbel ook nog een mooi onderdeel van het parcours vormt.

Overigens, we laten ook zien hoe mooi de Geldersche Vallei eigenlijk is. Het 2e verzorgingspunt vindt u op een boerenerf te midden van de akkers en weilanden waar die regio om bekend staat. Voor de meer recreatieve fietsers en de sportieve fietsers met minder tijd is er een route van 80 km uitgezet, deze voert ook over de hei bij Hoog Buurlo.

 

Start en finish voor alle afstanden is De Muzenhof, Leuvenumseweg 66 te Ermelo. Naast een gastvrije ontvangst vindt u hier ook de kleed- en douchegelegenheid. Tevens is er volop gratis parkeerruimte.Borden zullen verwijzen naar de startlocatie, kortom alle voorzieniningen die u mag verwachten voor een "NTFU Extra Goed Geregeld" tocht als deze zijn aanwezig.

Vertrekken kan voor de 80-100 km tussen 08.00 en 10.00 en bij de 135 km tussen 8:00 en 9:00

Details,  (voor)inschrijving en gpx bestanden via: https://www.fietssport.nl/toertochten/53670