VWV MTB Tocht - 08 oktober 2022

Ook dit seizoen organiseert de Veluwse Wielervereniging MTB-tochten. Op 2 zaterdagen kan de MTB-liefhebber zijn / haar hart ophalen met schitterende routes, goede verzorging en een goede sfeer. De routes voeren de deelnemers door de bossen in de omgeving van Ermelo, Nunspeet en Garderen. 

Mooie singletracks, bos, hei, heuveltjes en afdalingen, het zit er allemaal in. Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk  ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.

30, 45 en 60 km
30 km is een mooie afstand voor de MTB’er die nog niet zo veel ervaring heeft. Ook voor de jeugd is deze afstand zeer geschikt. De route is leuk en afwisselend, technisch eenvoudig en bevat twee stops waar de deelnemers een warm of koud drankje krijgen.
Als je iets meer ervaring hebt is de 45 km route jouw ding. Niet alleen langer dan de 30, maar ook iets mee technische uitdagingen.

De 60 km vinden we zelf de mooiste. Deze route heeft alles wat MTB’n op de Veluwe zo bijzonder maakt. Snelle singletracks, mul zand op heide- en harde bospaden waar de snelheid flink kan oplopen. De ervaren MTB’er kan helemaal los gaan!

GPS 30 km  

GPS 45 km 

GPS 60 km 

‘Veluws Taaiste’ marathon 100 km
De MTB-marathonliefhebber kiest voor de 100 kilometer. Een speciale tocht, die we alleen op deze datum aanbieden. De afgelopen jaren groeide de belangstelling voor deze tocht snel. Stel je voor: 100 km bos en hei, geen asfalt, goede verzorging onderweg. Deze 100 km marathon wordt alleen op GPS gereden.  Dit moet je gewoon een keer gedaan hebben!  Let op:  VOORINSCHRIJVING NOODZAKELIJK

GPS 100 km 

Starten kan tussen 09:00 uur en 10:30 uur. De ‘Veluws Taaiste Marathon’ start vanaf 08:00.


Waar starten?
De tochten starten bij ‘De Muzenhof’, Leuvenumseweg 66, 3852 AS Ermelo. Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders.

Inschrijven vanaf 03 september: https://www.fietssport.nl/toertochten/53673