MTB Tocht - oktober 2020, geannuleerd!

Ook dit seizoen organiseert de Veluwse Wielervereniging MTB-tochten. Op drie zaterdagen kan de MTB-liefhebber zijn / haar hart ophalen met schitterende routes, goede verzorging en een goede sfeer. De routes voeren de deelnemers door de bossen in de omgeving van Ermelo, Nunspeet en Garderen. 

Mooie singletracks, bos, hei, heuveltjes en afdalingen, het zit er allemaal in. Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk  ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.

Lekker gefietst, bekijk of uw sportvieve prestatie is vastgelegd op SPORTKIEK  

30, 45 en 60 km
30 km is een mooie afstand voor de MTB’er die nog niet zo veel ervaring heeft. Ook voor de jeugd is deze afstand zeer geschikt. De route is leuk en afwisselend, technisch eenvoudig en bevat twee stops waar de deelnemers een warm of koud drankje krijgen.
Als je iets meer ervaring hebt is de 45 km route jouw ding. Niet alleen langer dan de 30, maar ook iets mee technische uitdagingen.  

De 60 km vinden we zelf de mooiste. Deze route heeft alles wat MTB’n op de Veluwe zo bijzonder maakt. Snelle singletracks, mul zand op heide- en harde bospaden waar de snelheid flink kan oplopen. De ervaren MTB’er kan helemaal los gaan!

GPS 30 km

GPS 45 km

GPS 60 km

‘Veluws Taaiste’ marathon 100 km
De MTB-marathonliefhebber kiest voor de 100 kilometer. Een speciale tocht, die we alleen op deze datum aanbieden. De afgelopen jaren groeide de belangstelling voor deze tocht snel. Stel je voor: 100 km bos en hei, geen asfalt, goede verzorging onderweg, een volledig uitgepijlde route… Dat moet je gewoon een keer gedaan hebben!

GPS 100 km

Volledig schema 2020

  • 10 oktober 2020 (inclusief de beroemde 100 km marathon)
  • 14 november 2020
  • 12 december 2020

Starten kan tussen 09:00 uur en 10:30 uur. De ‘Veluws Taaiste Marathon’ start vanaf 08:00.

Waar starten?
De tochten starten bij ‘De Muzenhof’, Leuvenumseweg 66, 3852 AS Ermelo. Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders.  De lokatie Muzenhof is ondanks werkzaamheden aan de weg wel bereikbaar !!!

Inschrijven
Je kunt inschrijven bij de start van de tocht. Leden van de NTFU kunnen inschrijven met Scan-and-Go. Vooraf inschrijven kan ook via de website van de NTFU.

vooraf inschrijven via NTFU