MTB Tocht - 13 november 2021 ( onder voorbehoud)

Ook dit seizoen organiseert de Veluwse Wielervereniging de MTB-tochten. Op 2 zaterdagen kan de MTB-liefhebber zijn en haar hart ophalen met schitterende routes, goede verzorging en een goede sfeer. De routes voeren de deelnemers door de bossen in de omgeving van Ermelo, Nunspeet en Garderen. 

Mooie singletracks, bos en hei, heuveltjes en afdalingen, het zit er allemaal in. Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk  ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.

30, 45 en 60 km

30 km is een mooie afstand voor de MTB’er die nog niet zo veel ervaring heeft. Ook voor de jeugd is deze afstand zeer geschikt. De route is leuk en afwisselend, technisch eenvoudig en bevat twee stops waar de deelnemers een warm of koud drankje krijgen.  GPS 30 km (nog niet beschikbaar)

Als je iets meer ervaring hebt is de 45 km route jouw ding. Niet alleen langer dan de 30, maar ook iets meer technische uitdagingen. GPS 45 km (nog niet beschikbaar)

De 60 km vinden we zelf de mooiste. Deze route heeft alles wat MTB’n op de Veluwe zo bijzonder maakt. Snelle singletracks, mul zand op heidepaden en harde bospaden waar de snelheid flink kan oplopen. De ervaren MTB’er kan helemaal los gaan! GPS 60 km (nog niet beschikbaar)

De verzorging onderweg is voor alle afstanden op en top geregeld!
starten kan tussen 09:00 uur en 10:30 uur.

Waar starten?
De tochten starten bij ‘De Muzenhof’, Leuvenumseweg 66, 3852 AS Ermelo. Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders.

Inschrijven
Je kunt inschrijven bij de start van de tocht. Leden van de NTFU kunnen inschrijven met Scan-and-Go. Vooraf inschrijven kan ook via de website van de NTFU

Meer details, voorinschrijving en gpx route: http://www.fietssport.nl/toertochten/50373