VWV MTB Tocht - 12 november 2022

Op zaterdag 12 november organiseert de Veluwse Wieler Vereniging haar tweede MTB tocht. De tocht kent 3 afstanden: 30, 45 en 60 km.

Speciaal voor de ‘startende mountainbiker’ is er die dag de mogelijkheid om onder begeleiding van ervaren MTB-ers de 30 km tocht te rijden. Nadere informatie hier.

Onze routes voeren de deelnemers weer door de prachtige (herfst)bossen en over de heide in de omgeving van Ermelo. Zowel de beginnende als de ervaren MTB-er komen aan hun trekken.

Je kunt parkeren voor de startlocatie onder deskundige begeleiding. De deelnemers op de 45 en 60 km komen twee maal langs de verzorgingspost. Voor de deelnemers aan de 30 km is dat één keer.  Na afloop kun je je fiets afspuiten. Douchen en omkleden is mogelijk op de startlocatie. Zowel voor de start als na de finish kun je daar terecht voor een hapje en drankje.

We besteden veel aandacht aan de veiligheid. Daarom worden gevaarlijke oversteken bewaakt door verkeersregelaars, zodat het oversteken van deze wegen veilig kan gebeuren. Het dragen van een helm is verplicht.

Wij onderschrijven de NTFU gedragscode MTB en vragen deelnemers deze te respecteren.

Onze MTB tochten hebben het NTFU keurmerk ‘Extra Goed Geregeld’ en daar zijn we trots op!

Om de doorstroming bij de inschrijfteams zo volt mogelijk te laten verlopen wordt het voorinschrijven sterk geadviseerd. Dat kan via deze link.

 

Starttijd:             alle afstanden tussen 09:00 en 10:30

Startlocatie:      de Muzenhof, Leuvenumseweg 66, 3852 AS Ermelo

Details / Voorinschrijving / GPXRoutes via: https://www.fietssport.nl/toertochten/53674