• header

Dickhof Rijwielen

FULL-SERVICE FILIAAL

Onze winkel met werkplaats in Oosterwolde is een full-service filiaal voor verkoop en reparatie van alle soorten en merken fietsen. Deze vestiging beschikt over 3000 m2 winkeloppervlakte en een werkplaats van 200 m2.

Hier vindt je een breed assortiment fietsen. Van kinderfiets tot elektrische fiets. Nieuw en gebruikt. Ook voor fietsaccessoires en -kleding ben je hier aan het juiste adres. Wij beschikken over voldoende onderdelen om jouw fiets in onze vernieuwde werkplaats snel en vakkundig te repareren

FIETSMETING

Wij vinden het belangrijk dat je goed op je fiets zit. Daarom bieden wij, als een van de weinige fietswinkels in Nederland, de mogelijkheid om in onze vestiging in Oosterwolde een fietsmeting af te nemen. We onderscheiden ons door middel van onze GURU computergestuurde pasfiets. Het Amerikaanse GURU biedt momenteel het meest geavanceerde fietspositioneringssysteem op de markt. Terwijl je fietst wordt jouw positie door ons computergestuurd aangepast. Je voelt dus zelf onmiddellijk het effect wanneer wij het zadel of stuur enkele centimeters verplaatsen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden of een demo in de speciaal ingerichte ruimte.

https://www.dickhofrijwielen.nl/oosterwolde/