Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Veluwse Wieler Vereniging Ermelo gevestigd aan de Postbus 246, 3850 AG in Ermelo. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met info@vwv-ermelo.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Veluwse Wieler Vereniging Ermelo samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@vwv-ermelo.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Vrijwilligers gevraagd voor de Veluwse TrailRun

    Zaterdag 31 augustus wordt vanaf de schaapskooi in Ermelo de Veluwse TrailRun...

    Lees meer
  • NTFU keurmerk extra goed geregeld

      Ook dit jaar is de vuursche vallei tocht genomieerd met het NTFU ke...

    Lees meer
Meer nieuws
  • "Blijf in Beweging"

  • "Financieel en Fiscaal Advies"

  • "ACCENT COMMUNICATIEMAKERS Wij maken het voor je! Drukwerk, reclame en webdesign"

  • "mooi thuis in huis"

  • "speciaal bier, brouwerij, café en winkel"

  • "De Fietshalte, de fietspecialist"

  • "Eyefashion, oog en oorzorg"

  • "Ford bedrijfswagen voor elke klus"

  • "de grootste fietsenzaak op de Noord-Veluwe"

  • "Bike Totaal, vestigingen in Putten en Nijkerk"

  • "HEMA maakt het bijzonder"

  • "De snackbar voor al uw snacks, belegde broodjes en het lekkerste softijs"

  • "Uw fietsenwinkel, 10% korting voor leden"

  • "Aanhangverhuur, Total, DHL parcelshop"

  • "Het adres voor race & atb"

  • "De meest complete sportfietswinkel"

  • "Wij zijn uw specialist op het gebied van aanbouw, verbouw, nieuwbouw en renovatie"

  • "Sanidrôme Blankenspoor, Het adres voor de betere badkamer"

  • "Gewoon goed verzekerd"

  • "Laat je inspireren"

  • "Passie voor Italië, passie voor fietsen"

  • "Filippo, keukens, badkamers en tegels. Wij weten wat bij u past"

  • "voor iedereen, zonder afspraak"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.