• header

Welkom op de nieuwe website van de VWV!

Met trots heten wij u van harte welkom op onze nieuw website.

Een website die helemaal aansluit bij onze vereniging in wat we willen zijn en wat we graag willen uitstralen: sportiviteit, clubgevoel, inspiratie, fris, actueel en informatief. En daarmee hebben we een prachtig en eigentijds platform voor onze (aankomende) leden en deelnemers aan onze aantrekkelijke MTB- en racetochten, mensen die op zoek zijn naar waar en hoe ze samen kunnen genieten van de fietssport.

Hiermee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Betekent echter niet dat we nu in de remmen kunnen knijpen. Integendeel, de kopgroep in de vorm van het Web-team heeft als springplank gefungeerd en de uitdaging is nu dat het peloton, wij samen als vereniging, ze bij gaan halen.

Daarom wil ik u uitnodigen om allemaal een stukje kopwerk te doen in de vorm van het aanleveren van content. Een mooie foto of filmpje van een groepstocht of soloritje, klein stukje tekst erbij, een behaalde QOM of KOM, alles is welkom. Denk als je voldaan thuis komt even aan wat je graag wilt delen en wees daarbij vooral niet te bescheiden. Samen gaan we de website springlevend maken en houden.

De vrijwilligers van het Web-team verdienen hiermee de rode rugnummers, oftewel de prijs voor de  strijdlustige renners. Zij hebben onvoorstelbare energie en arbeid geleverd om dit voor ons mogelijk te maken. We zijn grote dank verschuldigd aan Marc van Lier, Stefan ten Hoeve, Jan ten Hoeve en Frans Waalders.

Andries Jansen namens het bestuur VWV Ermelo