• header

Nieuw: De VWV-strit

 

We zijn allemaal heel verschillend, maar als VWV-leden denken we over één ding in elk geval hetzelfde: Samen fietsen is een feestje.

Nu zit dat samen fietsen er helaas niet zo in door de Corona-crisis, maar gelukkig kunnen we via apps als Strava met elkaar verbonden blijven, met elkaar meegenieten en gebruik maken van elkaars tochten.

Wat we ook met elkaar gemeen hebben, is dat we al fietsend al heel wat van onze omgeving hebben gezien. Sommigen van ons kennen zo ongeveer de hele Veluwe en daarbuiten op hun duimpje. Daarom leek het ons leuk om elke maand een lid de gelegenheid te geven een VWV-strit te maken.

Een niet al te lange rit die voor iedereen te fietsen is, met verrassende en onbekende paden en wegen. Met een mooie plek om nog een kopje koffie te drinken onderweg, mocht je willen. Kortom: een feest om te fietsen.

 

De VWV-strit van de maand april is gemaakt door Jan-Willem van Diermen. Het gaat langs het prachtige valleikanaal en door het mooie cultuurlandschap in de driehoek Putten/Nijkerk/Voorthuizen. Met na zo’n 40 kilometer een mogelijke tussenstop bij theehuis Mon Chouette. Echt genieten dus.

Fiets dus deze primeur VWV-strit, deel het met elkaar en maak er een mooi feestje van!

 

Namens het bestuur,

Tanya Pit

 

PS. Mocht je ook een mooie VWV-strit in gedachten hebben, laat het me weten.

 

 Downloadlink:  https://ridewithgps.com/routes/35416422