• header

Onze gezichten stonden er blij bij, deze vergadering op 8 maart. Ondanks dat de Britse Corona-variant nog steeds flink huishoudt hier en daar, leek het erop dat de persconferentie eerder die avond goed nieuws gebracht had! Mochten we weer in groepen van vier fietsen? 

 

Met voorzichtige frisse moed spraken we over de EGT (Ermelose Gravel Tocht), qua organisatie al volledig in kannen en kruiken, maar nog wachtend op het verlossende startschot. We hopen dat deze in september gehouden kan worden, met daarop aansluitend de gebruikelijke MTB-tochten in oktober en november. 

 

Afgelopen week is officieel het wielerseizoen weer geopend. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan, kan elk lid binnenkort een lekkere verrassing verwachten. Houd de mail en de nieuwsbrief dus in de gaten. Je zult om je verrassing te ontvangen echter wel even op de pedalen moeten!

 

Op het ogenblik wordt de documentatie van het secretariaat en de PR niet op een vaste plek digitaal bewaard. Besproken is hoe we dit beter kunnen vormgeven, zodat het voor alle betrokken personen toegankelijk kan blijven. 

 

Verder vinden we het belangrijk dat ondanks de Corona-beperkingen, het gevoel van saamhorigheid en betrokkenheid bij de vereniging vastgehouden wordt. We hebben gesproken over hoe de maatregel van fietsen in groepen van vier het beste georganiseerd kan worden, zodat niemand buiten de boot hoeft te vallen. Daarnaast hebben we het gehad over andere opties om tochten op alternatieve wijze aan te bieden. 

 

Voor mensen die voor het eerst kennis maken met de VWV tijdens een clinic of dergelijke, willen we promotiemateriaal aanschaffen. De keuze is gevallen op een bidon in de kleuren van de VWV. 

 

Helaas bleek er kort na de vergadering een addertje onder het gras wat betreft de versoepelingen van het Corona-beleid. Wegens gebrek aan een sportaccomodatie (zoals een wielerbaan), mogen we toch nog niet in groepen van vier fietsen. Een flinke domper voor iedereen. Het blijft even afwachten, maar we geven de moed niet op! 

 

Maart roert wederom zijn staart!

 

Hartelijke groet, 

Tanya Pit