• header

Startgroep Ermelose MTB tocht 9 november

Mountainbiken op de Veluwe vind je fantastisch. Lekker actief zijn buiten. Even het hoofd leeg en genieten van de natuur. Maar misschien merk je ook dat je steeds hetzelfde rondje fietst, of dat je, ondanks goede voornemens, je plannen om te gaan vanwege 'belangrijker' zaken te vaak afblaast. Eigenlijk zou je graag vaker samen met anderen willen fietsen of de omgeving beter leren kennen, maar weet je niet zo goed met wie of hoe dat te organiseren. 

Wij van de Veluwse Wielervereniging Ermelo begrijpen dit als geen ander en willen je graag ontmoeten! Speciaal voor jou als startende mountainbiker (m/v) organiseren we namelijk tijdens de jaarlijkse MTB-tocht op zaterdag 9 november de unieke mogelijkheid om gratis en onder begeleiding van ervaren fietsers de 30 kilometer lus te rijden. 

Na ontvangst om 9.30 uur met koffie, volgt een korte uitleg en kennismaking om vervolgens uiterlijk om 10.00 uur het bos in te duiken. Het parcours is afwisselend en gaat gedeeltelijk over de nieuwe vaste MTB-route Harderwijk-Ermelo. Uiteraard zijn de begeleiders er voor je mocht je tijdens de tocht vragen hebben of tips willen over het fietsen. Motto van de VWV is “samen fietsen”. Dit bekent dat het tempo aangepast wordt aan de groep en natuurlijk aan het weer. Daarnaast is zoals altijd de verzorging weer top geregeld. 

Na afloop biedt de VWV deelnemers een kop heerlijke snert aan, terwijl de andere deelnemers binnendruppelen. Al met al een prachtige gelegenheid om kennis te maken met de unieke sfeer die er tijdens de MTB-tochten van de VWV heerst. Wij zien je graag op 9 november!

De startgroep is toegankelijk voor niet VWV-leden die in het bezit zijn van een eigen of gehuurde fiets. Het dragen van een helm is verplicht. Aanmelden is niet nodig.