• header

Rabobank clubkas actie - STEM op de VWV

De Veluwse wieler vereniging doet dit jaar weer mee aan de Rabobank clubkas actie. Met de clubkas actie steunt de Rabobank verenigingen en stichtingen in onze regio. Hiervoor stellen zijn een bedrag ter beschikking dat de Rabobank leden mogen verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen.

Alle leden ontvangen ieder vijf stemmen die zij kunnen verdelen over hun favoriete clubs (met maximaal 2 stemmen op 1 club). Stemmen is vanaf nu mogelijk tot 25 oktober.

Hoe meer stemmen onze club ontvangt hoe hoger de bijdrage van de Rabobank. Wij willen u dan ook vragen om te stemmen op de Veluwse Wieler Vereniging!

Ons doel
De vereniging fietst groepsgewijs in verschillende groepen met verschillende snelheden. Elke tocht voor voorbereid door 1 persoon in de vorm van een toerleider. Deze is verantwoordelijk voor de veiligheid van de groep, maar ook voor de veiligheid van medeweggebruikers. De NTFU organiseert in samenwerking met de KNWU trainingen waarbij toerleiders worden toegerust om verantwoord met een 'eigen' groep op pad te gaan, zodat een ieder veilig op reis kan.