Na twee jaar overslaan kunnen en gaan we dit jaar weer met de vereniging naar Zuid Limburg.

Er liggen daar nog voldoende uitdagende tracks en de omgeving blijft indrukwekkend en inspirerend. Voor de geoefende MTB-er in Nederland is dit uniek en daarnaast is het in Zuid Limburg goed toeven door de warme gastvrijheid en lekker eten en drinken! Wellicht gaan we een dag de ‘mooiste gravelroute van Nederland’ verkennen (alhoewel dat eigenlijk onze eigen Ermelose Gravel Tocht is). Mogelijk maken we een klein uitstapje naar één van de buurlanden.

We rijden deze tocht graag in terrasweer en begin mei lijkt daarvoor zeer geschikt.

De route en overnachting worden nu voorbereid en daarom willen we zo snel mogelijk weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Het maximum aantal is gesteld op 16.

Deze tweedaagse is alleen geschikt voor de geoefende mountainbiker die een 60 tot 70 km tocht met meer dan 1.000 hm aankan.

Lukt jou dat en houd je wel van een mooie uitdaging in het prachtige Heuvelland meld je dan aan uiterlijk zaterdag 5 maart middels een mail aan jhv@telfort.nl.

We vertrekken vrijdagmorgen 6 mei en zijn zaterdagavond 7 mei weer terug in Ermelo. Details volgen zodra het hele programma rond is. Reken op twee routes van 60 à 70 km met – zoals gezegd – de nodige hoogtemeters.

 

Mooi uit weer met de VWV!

Namens de MTB Commissie,

Jaap