• header

In navolging van het succesvolle damesmountainbiken dat de VWV een paar jaar geleden opgezet heeft, start de vereniging nu met dameswielrennen. Het idee is hetzelfde, alleen die fiets, de ondergrond en daardoor de snelheid is anders. We fietsen in een groep draaien door zodat je elke keer op een andere plek en naast iemand anders fiets. Er is een toerleider die de route heeft. De route zal elke keer anders zijn. De ene keer naar Zeewolde, de andere keer de bossen in en wie weet beklimmen we de beruchte Aardhuisweg. De toerleider bepaalt het tempo en houdt met iedereen rekening.

Ben jij in het bezig van een racefiets en een helm en lijkt het je leuk om samen met andere vrouwen in groepsverband te fietsen? Fiets dan mee! Vanaf 20 april fietsen we elke woensdagavond (m.u.v. 27 april) een rondje. De snelheid is ondergeschikt. Belangrijker is dat het veilig, laagdrempelig en gezellig is. 

We starten elke woensdag om 19 uur op het parkeerterrein bij DVS. In het begin fietsen we zo’n 1,5 uur, later in het seizoen gaan we door tot een uur of 21. De routes komen in de Cyql app. Het seizoen eindigt begin september. 

Lijkt dit jou leuk? Je kunt 2 keer vrijblijvend meefietsen en bepaalt daarna pas of je lid wil worden. Stuur even een mailtje naar damesrace@vwv-ermelo.nl of verschijn gewoon een keertje aan de start.

Ik hoop je op de fiets te zien!

Groetjes, Annet.