• header

bestuursvergadering 7 dec.

Bestuursvergadering maandag 7 december 2020

 

 

 

 

Ook dit keer een bestuursvergadering via Skype en verschijnen we tegen 20:00 uur met zijn zessen op het scherm. Na een klein half uur zijn we op de hoogte van het wel en wee van een ieder in werk en privé en starten we met de agenda. Hier volgt een korte weergave van wat we zoal met elkaar besproken hebben.

Een deel van de leden betaalde nog niet via automatische incasso. Zij zijn benaderd via de mail met de vraag of zij een machtiging hiervoor wilden geven. De penningmeester kan naar volle tevredenheid melden dat het overgrote deel dit inmiddels heeft gedaan. Dit scheelt de penningmeester veel werk.

Op de VWV website is onder het kopje VWV-talk het instructiefilmpje geplaatst voor het installeren van Tapatalk. Via dit forum kan er specifiek binnen de groepen gecommuniceerd worden. Doordat het instructiefilmpje nu beter te vinden is op de website, hopen we dat meer leden hiervan gebruik gaan maken.

De voorbereidingen voor de eerst EGT (Ermelose Gravel Tocht) zijn in volle gang .We hopen dat het allemaal door kan gaan op zaterdag 24 april 2021. Het voorrijden is begonnen en er wordt gekeken welke aanpassingen nog nodig zijn. Het wordt een prachtige rit, dat is zeker. Er komen al veel enthousiaste reacties op dit initiatief.

Marco Kool zal volgend jaar aftreden als bestuurslid (PR-communicatie-algemeen), zijn termijn zit er dan alweer op. Er is een vacature opgesteld die binnenkort zal verschijnen op de website en in het Kettingblad. We zijn benieuwd wie ons team komt versterken.

Het mountainbiken is populairder dan ooit. Fietsenwinkels zijn uitverkocht en hebben lange levertijden. Als vereniging lijkt het de tijd om daar op in te spelen maar ook lastig omdat op dit moment clubactiviteiten niet mogelijk zijn. We denken nu al wel na over de mogelijkheden om ons aanbod m/v te vergroten voor als er weer meer mogelijk is.

In dit bijzondere jaar zijn een aantal vrijwilligers heel belangrijk geweest om de vereniging toch zo veel als mogelijk actief te houden. Dat zijn met name de toerleiders van de verschillende groepen. Daarnaast hebben de mensen van het Kettingblad, de website en de kledingcommissie een belangrijke rol gespeeld. Als bestuursleden gaan we op pad om hen een kerstattentie te bezorgen.

Na 1½ uur zit de vergadering er weer op. We plannen de volgende vergadering op dinsdag 19 januari.

 Ik wens een ieder fijne feestdagen en ik kijk uit naar een fietsjaar waarin we elkaar weer vaker kunnen ontmoeten.

Hettie van Diest