De Veluwse Wieler Vereniging VWV is een enthousiaste club van wielerliefhebbers. Het grootste deel van de kosten die met het fietsen in clubverband gepaard gaan wordt door de verenigingsleden zelf gedragen, door middel van de contributie die betaald wordt.

 Daarnaast heeft de vereniging inkomsten uit de tochten die jaarlijks worden georganiseerd, al staan daar natuurlijk ook kosten tegenover. Maar als verantwoordelijke vereniging streven we er naar de kosten lager te doen uitvallen dan de inkomsten, zodat we een bescheiden marge op deze tochten behalen.

 Daarnaast dragen onze sponsoren bij aan de kosten van de vereniging. Dit kan gebeuren door middel van een sponsorbedrag, waar tegenover staat dat in ons clubblad “Kettingblad” een advertentie kan worden geplaatst. Ook is er de mogelijkheid om in natura bij te dragen aan onze vereniging. Dit laatste is natuurlijk sterk afhankelijk van de aard van het bedrijf van de sponsor.

Hoe u ook bijdraagt als sponsor, er staan altijd tegen over de kosten die met het sponsorschap gepaard gaan pluspunten. Te denken valt aan:
  • Naamsbekendheid onder de groep fietsers. Regelmatig schaft een lid een nieuwe fiets aan, om over het kopen van onderdelen en/of het laten onderhouden van de fietsen maar te zwijgen. Ook kleding is favoriet. Daarnaast wordt meer dan gemiddeld gegeten door fietsers, en ook speciale voeding gebruikt.
  • Andere dan fiets gerelateerde aankopen. Onze leden zijn natuurlijk ook nog gewone mensen, die regelmatig in hun thuissituatie aankopen doen.
  • Naamsbekendheid in bredere kring, door dat leden binnen hun eigen familie- en vriendenkring over de hobby en alles wat daaraan gerelateerd is spreken.
  • Ten gevolge van betere naamsbekendheid meer omzet.
  • Contact met andere sponsors, indien dat op prijs gesteld wordt, op een sponsorbijeenkomst die de VWV organiseert (netwerken).
  • Omdat we, waar dat mogelijk is, onze sponsors ook vermelden bij de tochten die we organiseren worden de sponsors zo  bij een breder publiek onder de aandacht gebracht.
 
Indien u belangstelling heeft om sponsor van onze vereniging te worden kunt u contact opnemen met de PR functionaris van ons bestuur:
Ben Midden
Tel 0341-557954
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aankondiging

Eerstvolgende clubactiviteiten

Toon complete agenda

VWV op Twitter

RT @pallmallunited: @vwvermelo mijn Canyon Ultimate is gisteren gestolen bij Strand Horst. Zou u dit willen retweeten? Dank, Jeroen van Raa…