De doelstelling van Zaterdag Groep 3 is om een ideale combinatie te creëren tussen inspanning en ontspanning.
 
De inspanning bestaat uit het samen rijden van zowel eigen als georganiseerde tochten. De gemiddelde snelheid ligt daarbij hoger dan die van Groep 2 en neemt net als de ritafstanden toe in de loop van het seizoen. Langste rit van het seizoen is de “grote IJsselmeer”, goed voor 350 km. Het rittenschema ligt vast voor het hele wegseizoen en is een mix tussen eigen tochten en georganiseerde tochten, waar we soms ook met de auto naar toe gaan. Ook staat er jaarlijks een buitenlandse tocht op het programma. De ritten worden samen gefietst waarbij er onderweg wel ruimte is om even lekker los te gaan op een beklimming of een sprintje. Op dinsdag en donderdag is er de mogelijkheid om te trainen.
 
De ontspanning bestaat uit de lol die we met elkaar hebben voor, tijdens en na de ritten. De ritevaluatie is inmiddels een bekend fenomeen, waarbij de prestaties van die dag nog weer eens even de revue passeren.
 
Kortom, zoek je ideale mix tussen stevig doortrappen, jezelf verbeteren en gezelligheid, dan ben je bij Groep 3 aan het goede adres. Iedereen is van harte welkom om dat te komen ervaren en aan te sluiten.


  • Wanneer :
Iedere zaterdagmorgen
  • Startplaats :
Parkeerterrein DVS'33 (tenzij anders vermeld) (route)
  • Tijd :
Zie agenda
  • Tempo :
Gemiddeld 30-31 km/u
  • Informatie :
Andries Jansen    (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)   06-51505224

Aankondiging

Eerstvolgende clubactiviteiten

Toon complete agenda

VWV op Twitter

RT @pallmallunited: @vwvermelo mijn Canyon Ultimate is gisteren gestolen bij Strand Horst. Zou u dit willen retweeten? Dank, Jeroen van Raa…