De Veluwse Wielervereniging start met DAMES-MOUNTAINBIKEN.

Mountainbiken, dat is toch een echte mannensport? Nee dus! Mountainbiken is geschikt voor iedereen! Tijdens onze wintertochten hebben wij geconstateerd dat er steeds meer dames meedoen. Als vereniging juichen we dit toe en we weten dat samen gezelliger is dan alleen! Daarom willen we van start gaan met een damesgroep.

Elke dinsdagavond om 19.00 uur en zaterdagmorgen gedurende de zomermaanden. Kijk hiervoor in de agenda op de website. Met minimaal 2 ervaren mountainbikers als begeleiding gaan we dan een mooi rondje door het bos maken. Deze begeleiders weten prima de weg in het bos en bovendien rijdt er altijd iemand achteraan om de groep bij elkaar te houden. Iedereen is welkom! Zowel de beginnende als de meer ervaren fietsster. Wanneer het niveauverschil te groot is starten we in meerdere groepen. Hoelang we onderweg zijn is afhankelijk van de conditie van de dames maar ook van de weersomstandigheden.

Ons motto is: SAMEN UIT SAMEN THUIS.

 Het zou leuk zijn wanneer we aan het einde van dit seizoen mee kunnen doen aan één van de wintertochten die de VWV organiseert. Hier zit altijd wel een passende afstand bij voor een mooie uitdaging. Mocht er behoefte aan zijn dan kunnen we na een aantal maanden ook een Clinic organiseren. Tijdens zo’n clinic wordt de techniek bijgebracht of bijgeschaafd door een professionele mtb-trainer. Kortom de plannen en ideeën  zijn er voldoende. Twijfel je nog kom dan gerust de eerste paar keer geheel vrijblijvend en gratis meerijden. Daarna kun je dan lid worden van de VWV. Je bent dan via de NTFU meteen verzekerd. Bovendien mag je gratis meedoen aan de tochten die door de VWV georganiseerd worden en met korting aan de tochten die door andere verenigingen worden georganiseerd.Nog een paar redenen om mee te doen:
 - Ermelo kent één van de mooiste mountainbikegebieden van Nederland.
 - Met 2 uur mountainbiken verbruik je als snel 1000 calorieën.
 - Mountainbiken is een sport die weinig blessures kent.
 - Een buitensport zoals Mountainbiken verhoogt je weerstand.

We zien je graag met een goed functionerende mountainbike en een helm bij de Muzenhof aan de Leuvenumseweg.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Clary Goossensen 0654652269Nieuwe dames ATB seizoen 2017

Natuurlijk krijgt het succes van twee voorgaande jaren een vervolg en gaan we ook dit jaar weer van start met het dames mountainbiken.

Vanaf  18 April elke dinsdagavond om 19.00 uur, vertrek vanaf De Muzenhof.
Ook dit jaar zijn er weer drie groepen met drie verschillende niveaus.

groep 1 = instapgroep
groep 2 = middengroep
groep 3 = gevorderden

Elke groep fietst onder begeleiding van een voorrijder. Deze persoon bepaalt de route. De dames bepalen het tempo!
Ons Motto is: Samen uit samen thuis
Voor de liefhebbers sluiten we de avond gezellig af bij De Schout!

Clary Goossensen
cDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aankondiging

Eerstvolgende clubactiviteiten

Toon complete agenda

VWV op Twitter

RT @pallmallunited: @vwvermelo mijn Canyon Ultimate is gisteren gestolen bij Strand Horst. Zou u dit willen retweeten? Dank, Jeroen van Raa…