• header

Clubkleding

Om de vereniging een duidelijk imago te geven presenteren wij ons al jaren in de uniforme clubkleding. We hechten er waarde aan om tijdens clubinitiatieven zoveel als mogelijk onze clubkleding te dragen zodat we in groepsverband herkenbaar op de weg zijn. Ervaring leeft dat hiermee de veiligheid van deelnemers ondersteund wordt.

Sinds 2015 leveren we een uitgebreid assortiment van Vermarc wielerkleding aan onze leden. De kledingcommissie heeft het assortiment met zorg samengesteld en heeft steeds een luisterend oor binnen onze vereniging om daar waar nodig aanpassing te maken mocht blijken dat dit nodig is.

VWV houdt van ons tenue een zeer beperkte voorraad dames en heren shirts met korte mouwen aan. Van de overige artikelen wordt uitsluitend paskleding aangehouden. De kleding wordt speciaal besteld voor het desbetreffend lid en kan dus niet geruild of teruggeleverd worden zoals bij een bestelling bij een webshop. In geval van twijfel over de maatvoering is het advies om altijd de kleding te passen. Afspraak kan gemaakt worden via onderstaand mailadres.

Bestellen van nieuwe kleding gebeurt twee keer per jaar, eind mei met levering in augustus en na afloop van het wegseizoen in november met levering in februari.
Alle informatie qua materialen, maatvoering en prijzen van de kleding is te lezen via de online catalogus.

Klik hier om de catalogus te openen.

Nieuwe leden die het clubtenue willen bestellen en leden die kleding bij willen bestellen wordt gevraagd om hun bestelling kenbaar te maken.

Je kunt bestellen door het  bestelformulier uit te printen, in te vullen en vervolgens per email te versturen naar: kledingcommissie@vwv-ermelo.nl. Via dit emailadres kan ook een afspraak gemaakt worden voor het passen van de kleding.

Bestelformulieren

heren                     

dames                   

bestelformulier jongensbestelformulier meisjes .

 Specifieke vragen over de kleding en de bestelprocedure zijn te stellen via: kledingcommissie@vwv-ermelo.nl

Hieronder een opsomming van de voorgaande ontwerpen waarin de leden van de Veluwse Wieler Vereniging door de jaren heen te zijn zien geweest.
 
vwv ebay 2
Shirt sinds de oprichting in 1975.
shirtvoor Shirt sinds 1988
shirtvoor 2005 Shirt sinds 2005
shirt sinds 2015 vwv-shirt-2015-intro