• mtb-nieuw

MTB

MTB is één van de grootste groeitakken van onze vereniging.

Het fietsen door de bossen, over velden en heide brengt extra charme aan de fietssport. Inmiddels zijn we in de afrondende fase van de aanleg van een compleet nieuw MTB-circuit in de bossen tussen Ermelo, Harderwijk en Nunspeet. Voor meer informatie: https://www.vwv-ermelo.nl/toertochten/mountainbike-tochten/mtb-route-ermelo-harderwijk

De vereniging organiseert een aantal activiteiten op het gebied van mountainbiken. Al jaren zijn dat:

  • De Ermelose MTB tochten in de maanden oktober, november en december. Dit zijn tochten in NTFU verband, met meerdere afstanden. Hiervoor is altijd veel belangstelling van enthousiaste MTB-ers uit het hele land en daarbuiten.
    Voor meer informatie: https://www.vwv-ermelo.nl/toertochten/moutainbike-tochten/mtb-tocht-oktober
  • Als vereniging worden wekelijks tochten gereden over de Veluwe. Ermelo is daarvoor een fantastische startplaats. De tochten zijn verschillend in afstand en gemiddelde snelheid. In de winter wordt iedere zondagmorgen een tocht gereden en er worden ook tochten bij andere verenigingen in het land bezocht.
  • Jaarlijks staat de "Limburg Tweedaagse "op het programma en worden andere meerdaagse tochten in binnen- of buitenland georganiseerd.
  • Er is een zeer actieve Dames MTB afdeling met groeiende belangstelling. Er wordt op verschillende niveaus gereden.Voor meer informatie: 
    https://www.vwv-ermelo.nl/club/clubactiviteiten/dames-mtb
  • Informatie over de MTB activiteiten wordt tijdig kenbaar gemaakt via de website, facebookpagina, clubblad of nieuwsbrief.