indoor cycling / sporten

In samenwerking met Bouw Sports wordt elk najaar ( oktober t/m maart) een afwisselend programma aangeboden voor leden

Informatie over het programma wordt normaliter begin september verstrekt

Indoor cycling

- Dinsdagavond Clubtraining VWV van 20:00 – 21:15 uur - 

- Donderdagavondtraining van 20:00 – 21:15 uur

WATT BIKE: de ultieme indoor fiets.

De Watt Bike: De nieuwe manier van ‘indoor’ trainen.

Eindelijk een fiets die het gevoel van fietsen op de weg weergeeft en daarnaast ook een gedetailleerde feedback geeft op je geleverde prestatie.  De sleutel van de Watt Bike is de perfecte combinatie van techniek met vermogen (Watt) cadans (RPM) en hartslag (HRM) Zo maakt de Watt Bike het mogelijk om tijdens de wintermaanden efficienter te trainen (misschien wel efficienter  dan op de weg)  en zo toe te werken naar je ultieme doel op de (race) fiets.

In het baanwielrennen wordt het trainen op de watt bike al jaren toegepast.  De watt bike wordt ook gebruikt om jong talent op te sporen door middel van een eenvoudige vermogenstest die uitgevoerd wordt op de watt bike.

Maar er zijn veel meer mogelijkheden:

Wattbike App.

Trainen door middel van de Wattbike App. Deze gratis app biedt standaard trainingen die je op de wattbike uit kunt voeren. De resultaten worden in de Wattbike Hub opgeslagen, zodat je deze verder kunt analyseren of door je coach kunt laten beoordelen.

Strava.

Het koppelen van je prestaties via de Strava app. Jou trainingen worden als Wattbike trainingen getoond aan jou volgens op Strava.

Zwift.

Steeds meer wielrenners trainen op Zwift, dit is een internationaal online platvorm voor fietsers. Via je Zwift account train je in een virtuele online wereld. De Wattbike Pro is direct compatible met Zwift zonder dat hier extra hardware voor nodig is. Je gebruikt je telefoon, laptop met usb ontvanger of je tablet.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, of een ‘proefritje’ maken op de Watt Bike?

Maak dan een afspraak bij de receptie van Bouw Sports

Tel: 0341-416643

info@bouwsports.nl