• Clubactiviteiten

Voor leden organiseert de VWV de volgende activiteiten:

Racefietsen

Het gehele jaar.

  Elke zaterdagochtend, van maart t/m oktober starten vier verschillende racefietsgroepen met elk hun eigen route, afstand en snelheid. We verzorgen onze eigen tochten of nemen deel aan georganiseerde tochten in de omgeving of soortgelijke tochten wat verder weg van Ermelo.


  Elke zaterdagmiddag, van november t/m februari: Tochten op de racefiets. Er wordt dan uitsluitend gefietst indien het weer goed is en de wegen goed berijdbaar zijn.


  Elke zondag, van maart t/m oktober: Tochten op de racefiets. Vanuit Ermelo start een fietstocht, waarbij het tempo “pittig” genoemd kan worden.


  Elke maandag, het gehele jaar: Tochten op de racefiets voor de oudere leden. Deze tochten staan bekend onder de "Senioren 55+" en "Veteranen".


  Elke donderdagavond, vanaf het begin van de zomertijd tot medio september: Tochten op de racefiets. De leiding verzorgt wekelijks een gevarieerde route rondom Ermelo.

MTB

Het gehele jaar door

  Elke zaterdagochtend in de periode november tot en met februari starten er twee groepen voor een fraaie bosrit vanuit twee verschillende locaties, het DVS-parkeerterrein en bij de Muzenhof.


  Het gehele jaar vertrek op zondagmorgen een groep MTB-ers voor een actieve en wat langere bosrit in de omgeving rond Ermelo. Vertrekpunt van deze groep is de Muzenhof.Lees meer hierover in de MTB-sectie van deze website