• vlag-2

Bestuur

Het bestuur van VWV-Ermelo bestaat uit een team van gepassioneerd sportievelingen die de vereniging en de fietssport een warm hart toedragen.
Of het nu gaat om RACE of MTB, of het gaat om competitie of om recreatief, dit team laat zien dat het niet uitmaakt wat je zoekt, zolang je het bij ons maar vindt en sportief kunt genieten.

De leden van het bestuur presenteren zich graag aan u:

Voorzitter

Naam Andries Jansen
Anno 1958
Woonplaats Harderwijk
Fietst sportief sinds Meer dan 40 jaar
Fiets disciplines RACE, MTB, Fixie, Stadsfiets

 

 

 


 Samen fietsen is heerlijk en interessant in alle opzichten. Interessant, omdat het mensen bij elkaar brengt en dat diezelfde mensen elkaars tegenstander zijn, als een bekende eindstreep of top van een berg(je) in zicht komt. Heerlijk, omdat er daarna onmiddellijk weer verbroedering is en het besef van de mooie rit, de omgeving, de humor, de verwantschap of zelfs de vriendschap. Hiernaast geniet ik als fietser van een sportieve uitdaging en van een mooie fiets. Als voorzitter wil ik graag knechten om alle (toekomstige) leden van onze mooie vereniging het gevoel te geven, dat ze na iedere rit met de bloemen thuis komen.     

Mail:  voorzitter VWV

Secretaris

Naam                                               Elisabeth van Eijle 

 

Mail: secretaris VWV

Penningmeester

Naam Marco Goossensen
Anno 1976
Woonplaats Ermelo
Fietst sportief sinds 22 jaar
Fiets disciplines RACE, Stadsfiets, Bakfiets


Een mooie afleiding geeft het fietsen mij na een dag lang in grootboeken en balansen gewerkt te hebben. Zowel in mijn werkbare leven, als ook voor de vereniging , verzorg ik de boeken en houd ik kasstromen bij. Uit mijn werk haal ik erg veel voldoening. Maar het is toch een verademing, om na al dat cijferwerk, met de neus in de wind door onze omgeving te fietsen. We leven per slot in een prachtig stukje Nederland.. Ik doe dat graag! De vereniging is belangrijk voor mij, door haar sociale functie voor mij en voor alle andere leden. Hier kom ik vrienden en kennissen tegen met wie ik jarenlang samenwerk om VWV-Ermelo succesvol te laten door ontwikkelen. Tot slot ben ik trots op onze gezonde financiele positie en dat is het mooie resultaat van goed samenwerken.

Mail: penningmeester VWV

 

PR - Communicatie - vacant

mail: pr@vwv-ermelo.nl